Skip to content

Uw eigen Tv-programma met Roland Duong

Een Jaarcongres, Opening of Symposium? Of op zoek naar een unieke presentatie, workshop of uw eigen tv-programma?
Bukman Management biedt samen met Roland Duong (presentator, programmamaker en oprichter van mediabedrijf Appelbaum) u de mogelijkheid aan iets unieks in te zetten tijdens uw bedrijfsevent.

1)    Het Publieke schavot

Dit is een vlijmscherpe en humoristische presentatie over hoe bedrijven en organisaties worstelen met de media en hoe bestuurders in het nauw komen.
Roland Duong vertelt over valkuilen, de do’s en vooral de dont’s in publieke communicatie en PR. Erg leuk en zeer leerzaam.

2)    Inside Europa

Dit is een combinatie van een presentatie en een workshop of een quiz over de EU.
De vragen die zoal aan de orde komen zijn: “Waar komen de richtlijnen vandaan?” en “Waar bemoeien ze zich eigenlijk mee?”

Deze workshop bestaat uit twee delen.
A)  Een presentatie. De band tussen het Binnenhof en Brussel ontrafelt. In een zeer toegankelijke stijl worden de meest opmerkelijke misverstanden over de EU doorgeprikt.

B)    Een komische kennisquiz. Door het spelen van deze quiz wordt het duidelijk hoe de weg naar Brussel precies loopt.

3)    Uw eigen TV-programma

Doe een bestuurlijke crashtest en laat een uniek en humoristisch tv-programma maken over uw organisatie, wat veilig binnen de muren blijft. Het zal een onvergetelijk document en event worden want het team van Appelbaum neemt uw organisatie en personeel stevig op de korrel vanuit gezond burgerverstand.

Uiteraard is er veel meer informatie hierover te vinden. Interesse? Bel Bukman Management 06-51170110

 

 

 

roland duong inhuren bukman management
Back To Top