skip to Main Content

De kracht van een impactvolle lezing

Lezing van Marianne Zwagerman ging viral, meer dan vijf miljoen kijkers in een week.

Als schrijver en spreker inspireert Marianne Zwagerman mensen en bedrijven om schaamteloos en onverschrokken te leven en te ondernemen. Haar werk draait om verandering. ‘Weten waar je naartoe wilt en zorgen dat je er komt’ is de rode draad in haar boeken, columns en opinies op radio en tv en diverse kranten en tijdschriften.

Via Bukman Management is Marianne te boeken voor inspirerende, humorvolle, soms confronterende lezingen en workshops over verandering, innovatie en ondernemerschap. Daarnaast is ze beschikbaar als kritische, geïnteresseerde, goed geïnformeerde dagvoorzitter.

De Straight Line Business School boekte Marianne voor een confronterende lezing over innovatie en een Q&A waarin de honderdvijftig ondernemers in de zaal haar allerhande vragen konden stellen. SLBS maakte er een professionele videoregistratie van. Een kort fragment waarin Marianne pleit voor meer waardering voor vakmensen en een oproep doet om mensen niet meer laagopgeleid te noemen ging viral. Het werd tienduizenden keren gedeeld op sociale media. In totaal bekeken meer dan vijf miljoen mensen in het week tijd het filmpje. Op de Facebookpagina van SLBS werd de video meer dan twee miljoen keer bekeken. Daarnaast was het filmpje te zien op Dumpert (ook ruim twee miljoen views in verschillende varianten) en werd het onder meer overgenomen door Nu.nl, RTL Nieuws, Linda, Trouw, EenVandaag en Dit is de Dag van de EO. De video ging ook viral op whatsapps en Linkedin. Honderdduizenden mensen stuurden de video door, het aantal views is niet te meten. De totale mediawaarde loopt in de tonnen. Een mooi rendement voor een lezing!

Neem voor meer informatie over het boeken van Marianne Zwagerman contact met ons op, we helpen je graag verder.

De Kracht Van Een Impactvolle Lezing
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top