skip to Main Content

Menno Bentveld in plastic

Met ingang van donderdag 10 januari 2019 komt BNNVARA met een nieuwe docuserie over onze haat-liefde verhouding met plastic met als titel Ik Plastic.

De vierdelige serie wordt gepresenteerd door Menno Bentveld die een reis maakt langs een aantal landen om in de problematiek en bedachte oplossingen rond het plastic in beeld te brengen. Zijn reis voert hem langs Nederland, Japan, Oeganda, Kenia en de VS.

Menno Bentveld: “In deze serie geen Ocean Clean-up, Boyan Slat, plastic soup of andere beelden die je al kent. Ons verhaal gaat over de innige verstrengeling met het meest veelzijdige en bejubelde materiaal dat we ooit gemaakt hebben en dat nu de wereld dreigt te verstikken. Wij gaan op zoek naar een totaal andere benadering van onze relatie tot plastic. Dat voert ons langs Japanse shinto-priesters, een Amerikaanse wijkverpleegster en Afrikaanse plasticsmokkelaars en bieden mij -en daarmee hopelijk ook de kijker- een verrassend nieuw perspectief.”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Menno Bentveld in te huren als presentator voor uw evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menno Bentveld In Plastic
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top