Ga naar hoofdinhoud
Antoin Peeters - foto: W. RuttenAntoin Peeters (1975) is sinds 2015 de vaste presentator van het RTL Nieuws op RTL4. Daarvoor werkte hij vele jaren als verslaggever in binnen- en buitenland. Antoin kan als dagvoorzitter, discussieleider en presentator op bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen worden ingezet. Zijn ervaring als verslaggever en presentator zorgt ervoor dat hij snel doch professioneel kan schakelen. Antoin is scherp, maar ook relativerend, geïnteresseerd en altijd goed voorbereid.

In 2001 trad Antoin Peeters in dienst bij de economische zender RTL Z als verslaggever/presentator. Een jaar later startte hij in dezelfde functie bij RTL Nieuws. Begin 2012 werd hij verslaggever Koninklijk Huis, in die hoedanigheid reisde hij de hele wereld over, van Brunei tot Washington. Daarnaast viel hij regelmatig in voor de nieuwslezers van het Half Acht Nieuws, RTL Z en het Ontbijtnieuws. Vanaf eind mei 2015 is Antoin de vaste ‘anchor’ van het RTL Nieuws. De presentator volgde daarmee Rick Nieman op. In 2017 was Antoin debatleider van het grote Carré-debat met de landelijke lijsttrekkers voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dit programma werd live uitgezonden en trok miljoenen kijkers. In 2019 presenteerde hij een serie talkshows op RTL Z onder de titel “MKB Ondernemerscafé”.

Antoin Peeters studeerde Journalistiek in Tilburg en Media & Cultuur in Rotterdam. Hij begon zijn carrière als verslaggever bij Stadsomroep Venlo toen ze daar een journalist zochten die de rechtszaak van De Bende van Venlo wilde verslaan. Daarna werkte hij bij de regionale omroepen Omroep Limburg en RTV West. In 2006 was Antoin Peeters genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs; een prijs voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers. Inmiddels zit hij in de jury van deze gerenommeerde prijs.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110
[email protected]

Back To Top