Skip to content
Pascal FredrikPascal Fredrik is als host van de lokale tv-talkshow De Tafel Op 2 en het online platform OnsAlmere.tv het gezicht van Almere. Daarnaast is hij bekend van Easy FM, de radiozender waarvoor hij wekelijks een programma presenteert. Een aantal keer per jaar is Pascal actief als moderator of dagvoorzitter op zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, beurs of seminar. In die rollen wisselt hij deskundigheid af met humor en zorgt hij voor verbinding met het publiek. Veelzijdig als hij is, fungeert Pascal ook wekelijks als spelleider of quizmaster bij personeelsfeestjes en bedrijfsuitjes.

Sinds zijn carrièreswitch in 2015 timmert Pascal flink aan de weg. Als hij na een lezing gevraagd wordt een seminar te leiden, besluit hij zich verder te ontwikkelen als presentator. Pascal investeert in zijn ontwikkeling en gaat onder andere als vrijwilliger aan de slag bij Omroep Almere. Hij presenteert er wekelijks een uitzending en neemt een audiotape op bij Voice Works, zodat hij zich kan aanbieden als stemacteur en voor voice-overs. Daarnaast sluit hij zich aan bij de organisatie Dinerspel.nl waar hij in korte tijd uitgroeit tot de meest geboekte presentator van het bedrijf.

Pascal wordt ontdekt door het professionele Easy FM. Zijn radiotalkshow zorgt ervoor dat de lokale televisieomroep hem vraagt een talkshow over de Almeerse actualiteiten te presenteren: De Tafel op 2. Radio en tv maken van Pascal een bekende Almeerder wat hem meerdere opdrachten oplevert als discussieleider, interviewer en presentator. Het leidt er zelfs toe dat hij door het online platform OnsAlmere.tv gevraagd wordt om als reporter diverse programma’s te presenteren.

Inmiddels is Pascal ook maandelijks de host van het theaterseminar Speaker’s Night, modereert hij jaarlijks het internationale congres van Internationaal Ambitieus in Suriname (en Aruba en Curaçao), en is hij ceremoniemeester en festival-host voor Keti Koti Almere. Hij werkt regelmatig als presentator bij zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Met Pascal Fredrik haalt u een veelzijdige en ervaren presentator in huis!

Showreel Pascal:                                       https://youtu.be/6B-liQSEBEA
TV uitzending ‘De Tafel Op 2’:                    https://youtu.be/j7-x44y_3Jc
Radio uitzending ‘Easy FM’:                       https://youtu.be/s6MlkDGCIRE
Auditiefilmpje opgenomen door TV Talent: (17) Pascal Fredrik als TV-presentator – YouTube
Ceremoniemeester ‘Keti Koti’:                    https://www.youtube.com/watch?v=CmEluGwnz8w&t=541s

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top