Skip to content
Astrid JoostenAstrid Joosten is een veelzijdig vakvrouw. Ze is bekend van vele televisieprogramma’s waaronder, 2 voor 12, Wat verdien je, Kanniewaarzijn, Alles draait om geld, Jongbloed en Joosten, en Op1. Naast presentatrice is Astrid Joosten een betrokken en serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer voor bedrijfsleven en overheid. Bovendien is ze afgestudeerd vinoloog en organiseert zij geregeld wijnworkshops. En ze schrijft.

Vriendelijk maar doortastend
Kenmerkend voor Astrid Joosten is dat zij zich uitgebreid en zorgvuldig voorbereidt en dat zij de doelstelling van een bijeenkomst weet te halen. Zij doet dit met vriendelijkheid en humor, maar ook op een doortastende manier. Als discussieleider beweegt zij zich gemakkelijk tussen de mensen en creëert zij gegarandeerd een prettige sfeer.

Biografie
Na haar studie Spaanse taal- en letterkunde begon Astrid Joosten (1958) haar carrière als omroepster bij de VARA en in kleine presentatierollen voor onder meer Koos Postema. Eind jaren tachtig brak zij door op televisie met Jongbloed en Joosten. De kijkcijfers waren ongekend. Enkele andere voorbeelden uit haar rijke tv-carrière waren De Verleiding over reclame en De Show van je Leven waarin ze bekende Nederlanders portretteerde.

Ook bekend van
Gek op wijn en Vrouwen gek op wijn waren enkele boeken die Astrid Joosten als vinoloog publiceerde. Ook schreef zij een aantal bestsellers over de liefde (Verboden liefdes en Onmogelijke liefdes).

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top