Skip to content
hadassah_de_boer_inhuren_bukman_managementHadassah de Boer (1971) was jarenlang het culturele gezicht van de Nederlandse televisie. Ze presenteerde verschillende talkshows over kunst en cultuur (NPS Arena en TV3), en evenementen als North Sea Jazz en de Edisons Klassiek.

Voor National Geographic presenteerde ze een talkshow over de grote hoeveelheid plastic die in de oceanen ronddrijft. Ook was ze actief als maker. Zo regisseerde ze de documentaire Barry Hay, Kissing a dream voor Het Uur van de Wolf en de serie Mannen van een Zekere leeftijd voor RTL4.

Ze was voorzitter van verschillende jury’s waaronder de Nederlandse Toneeljury en ze zet zich in voor meerdere goede doelen, waaronder Stichting Vluchteling.
In het voorjaar van 2023 debuteerde Hadassah als schrijver met het boek De Vrouw van mijn vader. Hierin schrijft ze met humor en mededogen over de dementie van haar vader en zijn vrouw.

Hadassah heeft 25 jaar ervaring als presentator en dagvoorzitter van uiteenlopende bijeenkomsten van het bedrijfsleven en van overheidsinstellingen.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top