skip to Main Content
jaap_jongbloed_inhuren_bukman_management

Jaap Jongbloed combineert 40 jaar televisie-ervaring met een brede expertise. Als talkshow-host (‘Jongbloed & Joosten’), maar ook op het terrein van (cyber)criminaliteit (‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’) en algemene journalistiek (‘EenVandaag’). Hij is verder presentator van het succesvolle programma Het Mooiste Meisje van de Klas’ .Jaap Jongbloed staat in het land bekend als een betrokken en humorvolle gespreksleider, motiverend spreker en inhoudelijk en scherp interviewer. Jaap is meester in de rechten, was ambassadeur van het Liliane Fonds en is Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond ouder worden’. Samen met gezondheidsjournalist WIES VERBEEK verrast hij zijn publiek in een workshop of webinar op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips voor een lang, gezond, gelukkig en productief leven. Zie bijgaand voorbeeld-filmpje. (Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden en hoe pak je een beweegplan aan? En hoe blijf je energiek in je werk?). Indien gewenst betrekken ze daarbij specialisten of wetenschappers uit hun uitgebreide netwerk. 

Jaap Jongbloed als dagvoorzitter, interviewer of gespreksleider inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl Foto: Nico Kroon

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top