Skip to content

Jaap Jongbloed combineert veertig jaar televisie-ervaring met een brede expertise. Hij staat bekend als een betrokken en humorvolle gespreksleider, motiverend spreker en inhoudelijk en scherp interviewer. Jaap heeft zijn sporen verdiend met programma’s als ‘Jongbloed & Joosten’, ‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’, ‘EenVandaag’ en ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’.

Gezond lang leven
Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond lang leven’. Hij verrast, soms samen met gezondheidsjournalist WIES VERBEEK, zijn publiek in een workshop, webinar of presentatie op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips.

Centraal staan steeds de vragen: Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden? Hoe pak je een beweegplan aan? En, hoe blijf je energiek in je werk? Indien gewenst worden specialisten of wetenschappers betrokken uit het uitgebreide netwerk.

Passie voor sport
De belangstelling voor een gezond lang leven komt voort uit Jaaps passie voor sport: als tennisser, basketballer en sinds enige tijd als fanatiek kickbokser.

Jaap is meester in de rechten, was ambassadeur van het Liliane Fonds en is Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Jaap Jongbloed als dagvoorzitter, interviewer of gespreksleider inhuren via Bukman Management?

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top