Skip to content
paul_v_liempt_inhuren_bukman_managementIn september 2015 maakte Paul van Liempt (1962) de overstap van BNR naar RTL-Z. Hij is een breed onderlegde journalist die zich graag verdiept in het onderwerp, om een discussie stevig, maar met een kwinkslag te leiden. Enerverend, scherp en met inhoud. Hij is beschikbaar als dagvoorzitter en interviewer.

Vanaf maandag 3 oktober 2016 heeft Paul een nieuw dagelijks programma @Z . In dit programma draait alles om de trending topics van de dag. En vooral: wat vinden we daarvan? Vaste tafelgasten als Peter R. de Vries, Heleen van Rooyen, Marianne Zwagerman, Maarten van Rossem en Freek de Jonge geven hun ongezouten mening, aangespoord door presentator Paul van Liempt en co-host Gerben van Driel.

Voor zijn overstap naar RTL Z presenteerde hij elke werkdag in de ochtend tussen half tien en twaalf het radioprogramma ‘BNR Paul van Liempt.’ Een nieuws- en actualiteitenshow, met scherpte en vaart gebracht. Elke maandagavond leidde hij het nieuwscafé Newsroom van BNR en het FD vanuit restaurant Dauphine in Amsterdam.

Eind jaren tachtig begon Paul zijn journalistieke loopbaan in de schrijvende journalistiek. Jarenlang maakte hij interviews, reportages en achtergrondverhalen voor Het Parool en Vrij Nederland. Hij schreef boeken over uiteenlopende thema’s als sport, media, onderwijs en economie. Een volgend boek over hospitality is in voorbereiding. En hij publiceert sinds drie jaar interviews in de zaterdagedities van het Financieele Dagblad.

Paul van Liempt maakte tien jaar lang live interviews met publiek vanuit Het Parool-theater, presenteerde voor de Vara Radio (Punch) en de VPRO Radio (De Avonden) en leidde op RTL4 de goed bekeken nazit van het verkiezingsdebat vanuit Carré.

Bekijk in onderstaande video de presentatie van Paul in een aflevering van Van Liempt Live.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top