Skip to content
peter_van_zadelhoff_inhuren_bukman_managementPeter van Zadelhoff (1971) is bedrijfskundig en financieel journalist. We kennen hem vooral van de zakennieuwszender RTL Z. Daar presenteert hij het financieel economische nieuws en geeft hij commentaar op ontwikkelingen op de beurs.
Naast zijn journalistieke werk bij RTL treedt Peter van Zadelhoff regelmatig op als dagvoorzitter en discussieleider tijdens congressen, symposia en andere bijeenkomsten van het bedrijfsleven en de overheid. Zijn gedegen achtergrond en ervaring in de financiële wereld maakt hem een extra waardevol in deze rollen.

Na zijn studie Bedrijfskunde van de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit Amsterdam werkte hij kort bij Euronext als management trainee. Daarna koos hij voor de journalistiek en werkte hij van 2001 tot 2007 bij BNR Nieuwsradio als presentator en chef van de financiële redactie. Ook was hij de vaste presentator van het beleggersprogramma Voorkennis. Na zeven jaar BNR maakte Peter de overstap naar de televisie bij RTLZ.

Peter van Zadelhoff is ook zo nu en dan invaller bij het RTL Ontbijtnieuws, Editie NL, RTL Nieuws en bij de sportprogramma’s van RTL Sport.

We kennen Peter als een ervaren verhalenverteller, scherp interviewer en gewiekst debatleider. Hij vraagt scherpte van zichzelf, zijn gesprekspartners en het publiek in de zaal.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top