skip to Main Content

paul_witteman_inhuren_bukman_management

Paul Witteman (1946) behoort tot de nestor van de Nederlandse televisie. Naast zijn televisiewerk (o.a. Pauw & Witteman, NOVA en Buitenhof) schreef hij jarenlang een column in de Volkskrant over muziek, zijn grote liefde.

Hij is bij de televisie begonnen als presentator van de actualiteitenrubriek ‘Achter Het Nieuws’. Mede dankzij de inbreng van Witteman en zijn zo typerende inhoudelijke aanpak, werd dit programma de beste bekeken actualiteitenrubriek. De programmaseries die Paul Witteman in de loop der jaren maakte, zijn legio; ‘De Kloof’, ‘Het Moment’ en ‘De Ronde van Witteman’ zijn slechts enkele voorbeelden. Vooral programma’s over de politiek, kunst, cultuur en muziek hebben zijn belangstelling. Paul was ook jarenlang te zien in de discussieprogramma’s ‘Het Lagerhuis’ en ‘Het Jongeren Lagerhuis’, dat hij samen met Marcel van Dam presenteerde. Ook was hij een van de drijvende krachten achter het samenwerkingsverband dat uiteindelijk tot NOVA leidde. Hij was gedurende een aantal jaren, samen met Ferry Mingelen, als presentator verbonden aan dit actualiteitenprogramma om vervolgens samen met Jeroen Pauw jarenlang het goed bekeken programma Pauw&Witteman (tot 2014) te doen.

In het NTR-programma ‘Podium Witteman’ geeft hij een podium aan jong talent en topmusici. In 2015 presenteert Paul Witteman het televisieprogramma: Witteman ontdekt: Sleutelen aan de mens. Hij onderzoekt in dit zesdelige wetenschappelijke programma de laatste ontwikkelingen op het gebied van de bionische mens.  In 2016 presenteert hij het programma ‘De meesterwerken’.
Binnenkort start het programma Witteman ontdekt: het geluk. Gezonde mensen komen aan het woord die een geestelijke of fysieke methode hebben gevonden om het onderste uit de kan te halen en nóg gelukkiger te worden.

Paul Witteman kan incidenteel via Bukman Management ingezet worden als inhoudelijk dagvoorzitter en discussieleider.
Paul Witteman inhuren / boeken als dagvoorzitter via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar [email protected]

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]nt.nl

Back To Top