Ga naar hoofdinhoud
dagvoorzitter duurzaamheid inhurenReinier van den Berg weet passie, professie en betrokkenheid op een altijd weer boeiende wijze te combineren in zijn zeer inspirerende presentaties.

Voor elk publiek, van jong tot oud. Met mooie beelden van zijn klimaatreizen. Op het gebied van duurzaamheid daagt hij een ieder uit met de slogan: de ander te groen af zijn.

Reinier is o.a. weerpresentator bij RTL4 en Omroep Max en initiatiefnemer van de online zender Volta, op www.voltatv.com

Hij toont in zijn presentaties vaak ook beelden van bijzondere reisbestemmingen. Zo organiseerde hij 5 maal een tornadojacht in Amerika, was bij hulpverleningsorganisaties op projectbezoek in landen als Sierra Leone en Zuid Soedan, en bezocht de koffieboeren in de bergen van Ethiopië. Ook bevoer hij de zijrivieren van de Amazone voor een bosbeschermingsproject. Bovendien sloeg hij de tent op op de ijskap van Groenland om beelden te maken van de smeltende ijskap.

Bezoek www.voltatv.com of www.speakout.tv  voor meer informatie over Reinier van den Berg.

Reinier van den Berg als dagvoorzitter duurzaamheid inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-5117 0110 of mailt u naar [email protected]

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top